SUVETDEPO

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

Hogyan lehet igénybe venni a Suvet:Depo szolgáltatását?
A “Kapcsolatok” menüpontban megadott bármely elérhetőségünk használatával jelezheti, hogy érdeklődik szolgáltatásunk iránt. Kollégáink tájékoztatják a tárolás minden részletéről, egyeztethet velük a beszállítás módjáról és a várható költségekről. A szolgáltatás a “Szerződésminta” menüpontban található szerződés megkötésével vehető igénybe.

Mennyibe kerül a tárolás?
Az Ön anyagának tárolási díját az “Árkalkulátor” menüpont segítségével számíthatja ki. A pontos tárolási díj természetesen az anyag raktárba való elhelyezésekor a tényleges helyigény alapján kerül – ugyanennek a kalkulátornak a segítségével – meghatározásra.

Hogyan kell fizetni?
A tárolási díjat havonta, előre kell fizetni – készpénzben vagy átutalással.
Fontos tudnia, hogy a Suvet:Depo-ban tárolt anyagot csak a teljes tárolási díj megfizetése esetén lehet elszállítani.

Mit lehet a Suvet:Depo-ban tárolni?
Bármit, aminek tárolása nem igényel egyedi, speciális feltételeket (hűtés, stb.).

Mit nem lehet a Suvet:Depo-ban tárolni?
– Élelmiszert, jövedéki termékeket.
– Veszélyes anyagokat.
– Tűz- vagy robbanásveszélyes anyagokat.
– Értéktárgyakat, ékszert, műtárgyakat, pénzt.
– Szemetet.

Hogyan tárolják a dolgaimat?
A Suvet:Depoban minden anyag raklapon, lefóliázva kerül tárolásra. A tárolt anyagról a Megrendelő aláírásával is hitelesített leltárt, illetve fényképet készítünk, s a raklapok csak a Megrendelő jelenlétében kerülhetnek megbontásra.
A tárolás során minden dokumentum és a tárolt anyagok raklapjai egyedi azonosítót (szerződésszám) kapnak. A nyilvántartás ennek alapján történik.

Mennyi ideig tárolhatom itt a dolgaimat?
A legrövidebb fizetendő tárolási idő 2 hét – bár természetesen lehetséges akár csak 1 napra is igénybe venni a Suvet:Depo-t. A leghosszabb határozott idejű tárolási szerződés 1 év, amely azonban lejárat után meghosszabbítható.

Mi garantálja a lerakott dolgaim biztonságát?
A Suvet:Depo-ban elhelyezett anyagok egységesen, egységraklaponként max. 100.000 Ft értékre vannak biztosítva – ennek költségét az alapdíj tartalmazza. Külön megállapodás és díj fizetése esetén ennél magasabb összegre is köthető biztosítás.
A Suvet:Depo éjjel-nappal őrzött telephelyen található.

Hogy kerülnek a dolgaim a Suvet:Depo-ba?
A Megrendelő az anyag beszállításáról saját maga is gondoskodhat, de a Suvet:Depo partnere segítségével megszervezi a beszállítást is. A beszállítás költségeiről a konkrét feladat ismertében kollégáink adnak tájékoztatást.

Megváltoztathatom-e a tárolási szerződés feltételeit menet közben?
Részben igen. A tárolási idő külön költség nélkül hosszabbítható a határozott idejű szerződések esetében is, rövidítésre azonban – a korábbiak szerint – csak a teljes díj megfizetésével van mód.
A szerződés egyéb feltételei is változtathatók, amennyiben a változtatási kérések megvalósítása lehetséges.

Mi történik, ha a tárolás során szükségem lenne a tárolt anyag egy részére?
A tárolt anyagok raklapjai a Megrendelő és a Suvet:Depo munkatársainak együttes jelenletében, a tárolási idő alatt tetszőleges számú alkalommal, külön díj fizetésével bonthatók meg. Ennek alapdíja és a 2. órától óradíja van – ennek összegét az “Árkalkulátor” menüpontban találhatja meg.