LAKOSSÁGI ÜGYFELEKNEK

Lakásfelújítás, építkezés, költözködés, külföldi munkavállalás, esetleg a nagymama régi, szeretett, de már nem használt bútorainak elhelyezése? Bútortárolás lakossági megrendelőknek, ha tele a pince, vagy a garázs már nem elég…

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szakszerű, raklapos raktározás négyzetméter alapú elszámolással. Tárolási díjat kizárólag a ténylegesen használt terület után kell fizeti, azaz akár 1 m2 területet is bérelhet. Nálunk táralt értekeit természetesen biztosítjuk, de ha úgy igényli, külön, megemelt összegű biztosítás is köthető. Raktárunkat nyitvatartási időben, telefonos egyeztetést követően akár azonnal igénybe is veheti.

Ha további részletek érdeklik, olvassa el a gyakran feltett kérdésekre alább összegyűjtött válaszainkat, vagy keresse kollégáinkat!

ÁRAK

Áraink csak a raktározás költségeire vonatkoznak, egyszerű tárolási szolgáltatás (egyszeri be- és kiszállítás) igénybevétele esetén. Minden egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat! A tárolás idejére a raktározáshoz szükséges raklapot, fóliát mi biztosítjuk.

Egységraklap (120x80cm) tárolási díj:

A raklapok a tárolt anyagok jellegétől függően biztonságos magasságig (bútorok esetében kb. 2 m) pakolhatók. A raklapok terhelhetősége 600 kg.

1.990 Ft + ÁFA/hó
Kedvezmények:

Mennyiségi kedvezmény:
20 nm-t feletti tárolás esetén (a kedvezmény a teljes tárolt mennyiségre vonatkozik)

4%

Fizetési kedvezmény:

Legalább 6 hónap tárolási díj előre történő megfizetése esetén.

A kedvezmények összevonhatók, de csak az esedékes számlák határidőre történő megfizetése esetén érvényesíthetők!

10%
Kedvezmények:

Mennyiségi kedvezmény:
20 nm-t feletti tárolás esetén (a kedvezmény a teljes tárolt mennyiségre vonatkozik)

4%

Fizetési kedvezmény:

Legalább 6 hónap tárolási díj előre történő megfizetése esetén.

10%

 

A kedvezmények összevonhatók, de csak az esedékes számlák határidőre történő megfizetése esetén érvényesíthetők!

Kétheti díj:

Kéthetes időtartamot meg nem haladó tárolás esetén. Kétheti díj fizetése esetén mennyiségi kedvezmény nem érvényesíthető.

1.350 Ft + ÁFA/2 hét
Megbontási díj:

A tárolt tételek tetszőleges számú alkalommal megbonthatók, átrendezhetők.
Több részletben történő be- vagy elszállítása esetén csak akkor számítunk fel megbontási díjat, ha ehhez a lefóliázott raklapokat meg kell bontani.

3.200 Ft + ÁFA/óra
Nyitvatartási időn túli be- vagy kiszállítás díja:

A Suvet Depo munkanapokon 7 és 15.15 óra között van nyitva. Előzetes egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban is fogadunk beszállítást és teljesítünk árukiadást.

10. 000 Ft + ÁFA/alkalom
Árváltozás:

Az árváltozásokat az interneten tesszük közzé, hirdetmény formájában, a változást legalább 15 munkanappal megelőzően.
A jelenlegi árak visszavonásig érvényesek.

ÁRKALKULÁTOR

Számolja ki az elhelyezni kívánt bútorok tárolási költségeit árkalkulátorunk segítségével! A kalkulátor az egy hónapnál rövidebb ideit tartó raktározás költségeit, illetve az esetleges kedvezményeket nem számolja.

A tárolni kívánt tételek valós mennyiségét, és a pontos raktározási díjat a raktárunkba történő beszállítást követően állapítjuk meg. Ezért a kalkulátorban kapott ár eltérhet a tényleges ártól, amennyiben az igénybe veendő területre vonatkozó becslése nem volt pontos.

KAPCSOLAT

2142 Nagytarcsa, Asbóth Oszkár utca
(+36 20) 331-0466
depo@suvet.hu
Nyitvatartás:
munkanapokon 7 és 15:30 óra között.
Előzetes egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban is fogadjuk!

  Küldjön üzenetet!

  Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót. Ennek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a info@suvet.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.

  Hozzájárulok, hogy megadott adataimat a Suvet Kft kapcsolattartás céljából kezelje, ezen célból megkereshessen. Amennyiben az adatkezeléshez nem járul hozzá, nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot.

  Az Adatkezelési Tájékoztatót itt éri el

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Hogyan lehet igénybe venni a Suvet:Depo szolgáltatását?
  A „Kapcsolatok” menüpontban megadott bármely elérhetőségünk használatával jelezheti, hogy érdeklődik szolgáltatásunk iránt. Kollégáink tájékoztatják a tárolás minden részletéről, egyeztethet velük a beszállítás módjáról és a várható költségekről. A szolgáltatás a „Szerződésminta” menüpontban található szerződés megkötésével vehető igénybe.

  Mennyibe kerül a tárolás?
  Az Ön anyagának tárolási díját az „Árkalkulátor” menüpont segítségével számíthatja ki. A pontos tárolási díj természetesen az anyag raktárba való elhelyezésekor a tényleges helyigény alapján kerül – ugyanennek a kalkulátornak a segítségével – meghatározásra.

  Hogyan kell fizetni?
  A tárolási díjat havonta, előre kell fizetni – készpénzben vagy átutalással.
  Fontos tudnia, hogy a Suvet:Depo-ban tárolt anyagot csak a teljes tárolási díj megfizetése esetén lehet elszállítani.

  Mit lehet a Suvet:Depo-ban tárolni?
  Bármit, aminek tárolása nem igényel egyedi, speciális feltételeket (hűtés, stb.).

  Mit nem lehet a Suvet:Depo-ban tárolni?
  – Élelmiszert, jövedéki termékeket.
  – Veszélyes anyagokat.
  – Tűz- vagy robbanásveszélyes anyagokat.
  – Értéktárgyakat, ékszert, műtárgyakat, pénzt.
  – Szemetet.

  Hogyan tárolják a dolgaimat?
  A Suvet:Depoban minden anyag raklapon, lefóliázva kerül tárolásra. A tárolt anyagról a Megrendelő aláírásával is hitelesített leltárt, illetve fényképet készítünk, s a raklapok csak a Megrendelő jelenlétében kerülhetnek megbontásra.
  A tárolás során minden dokumentum és a tárolt anyagok raklapjai egyedi azonosítót (szerződésszám) kapnak. A nyilvántartás ennek alapján történik.

  Mennyi ideig tárolhatom itt a dolgaimat?
  A legrövidebb fizetendő tárolási idő 2 hét – bár természetesen lehetséges akár csak 1 napra is igénybe venni a Suvet:Depo-t. A leghosszabb határozott idejű tárolási szerződés 1 év, amely azonban lejárat után meghosszabbítható.

  Mi garantálja a lerakott dolgaim biztonságát?
  A Suvet:Depo-ban elhelyezett anyagok egységesen, egységraklaponként max. 100.000 Ft értékre vannak biztosítva – ennek költségét az alapdíj tartalmazza. Külön megállapodás és díj fizetése esetén ennél magasabb összegre is köthető biztosítás.
  A Suvet:Depo éjjel-nappal őrzött telephelyen található.

  Hogy kerülnek a dolgaim a Suvet:Depo-ba?
  A Megrendelő az anyag beszállításáról saját maga is gondoskodhat, de a Suvet:Depo partnere segítségével megszervezi a beszállítást is. A beszállítás költségeiről a konkrét feladat ismertében kollégáink adnak tájékoztatást.

  Megváltoztathatom-e a tárolási szerződés feltételeit menet közben?
  Részben igen. A tárolási idő külön költség nélkül hosszabbítható a határozott idejű szerződések esetében is, rövidítésre azonban – a korábbiak szerint – csak a teljes díj megfizetésével van mód.
  A szerződés egyéb feltételei is változtathatók, amennyiben a változtatási kérések megvalósítása lehetséges.

  Mi történik, ha a tárolás során szükségem lenne a tárolt anyag egy részére?
  A tárolt anyagok raklapjai a Megrendelő és a Suvet:Depo munkatársainak együttes jelenletében, a tárolási idő alatt tetszőleges számú alkalommal, külön díj fizetésével bonthatók meg. Ennek alapdíja és a 2. órától óradíja van – ennek összegét az „Árkalkulátor” menüpontban találhatja meg.

  A Suvet Depot a Multialarm távfelügyeleti rendszere őrzi A Suvet Depo biztosítója a Generali biztosító