SUVETDEPO

ÁRAK

Alábbi árlistánk az átmeneti raktározás áraira vonatkozik, csak az alap tárolási szolgáltatás igénybevétele esetén. Minden egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!

A Suvet Depoba beszállított árukat raklapokon tároljuk. Ezért az árszámítás alapegysége az elfoglalt egységraklapnyi terület, ez 120cm x 80cm.

Az egységraklap tárolásának díja: 1.990 Ft + ÁFA / hó.

A raktározáshoz szükségek anyagokat (raklap, fólia) mi biztosítjuk. A raklapok a tárolt anyagok jellegétől függően biztonságos magasságig (bútorok esetében kb. 2 m) pakolhatók. A raklapok terhelhetősége 600 kg.

Kedvezmények

(A kedvezmények összevonhatók, de csak az esedékes számlák határidőre történő megfizetése esetén érvényesíthetők!)

– 20 nm-t feletti tárolás esetén: 4% (a teljes tárolt mennyiségre vonatkozóan)
– legalább fél éves tárolási díj előre történő megfizetése esetén: 10% árkedvezmény

További, opcionális díjak

Kétheti díj
A Suvet:Depo-ban 1 hónapnál rövidebb időre is elhelyezheti anyagait: a két hetet meg nem haladó tárolás esetén egységesen 1.350Ft + ÁFA/2 hét egységraklap áron vehető igénybe a szolgáltatás. A mennyiségi kedvezmény ebben az esetben nem érvényes.

Megbontási díj
A Suvet Depoban tárult áru a tárolás ideje alatt tetszőleges számú alkalommal megbontható, átrendezhető. A raklapok megbontására csak munkatársaink jelenlétében kerülhet sor. A raklapbontáskor fizetendő díj: az első órában: 3.200 Ft+ÁFA. A megbontással töltött idő második órájától 1.600 Ft+ÁFA/óra
A Suvet Depoban tárult áru több részletben történő be- vagy elszállítása esetén csak akkor számítunk fel megbontási díjat, ha ehhez a lefóliázott raklapokat meg kell bontani. Egyéb esetekben a részszállításoknak nincs külön költsége.

Nyitvatartási időn túli be- és kiszállítás díja
A Suvet Depo munkanapokon 7 és 16 óra között van nyitva. Előzetes egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban is fogadunk beszállítást és teljesítünk árukiadást.
A nyitvatartási időn kívüli rendelkezésre állás díja 10. 000 Ft+ÁFA /alkalom

Árváltozás: az árváltozásokat a cég irodáiban és az interneten tesszük közzé, hirdetmény formájában, a változást legalább 15 munkanappal megelőzően.
A jelenlegi árak visszavonásig érvényesek.