SUVETDEPO

TELJESKÖRŰ CÉGES SZOLGÁLTATÁS

MOST INDÍTOTTA VÁLLALKOZÁSÁT? SZÜKSÉGE LENNE EGY RAKTÁRRA, AHONNAN ELLÁTHATJA BUDAPESTI ÜGYFELEIT? TÚL MAGASAK AZ ÖNÁLLÓ RAKTÁRAK BÉRLETI DÍJAI, ÉS FŐÁLLÁSÚ RAKTÁROSRA SINCS MÉG SZÜKSÉGE?

​Használja a Suvet Depo-t!

A következő szolgáltatásokkal segítjük üzletét:

  • raktárterület biztosítása

Nálunk havi elszámolással, mindig csak a ténylegesen használt terület után kell fizetnie, így raktározási díját akár havonta változó nagyságú terület után fizetheti meg forgalmától, a tárolt árukészlet nagyságától függően.
Árukészletét biztosítjuk, a biztosítási érték rendszeres változtatására is van lehetősége.

  • árukiadás-áruátvétel

Ha igényli, ki is szolgáljuk vevőit, partnereit vagy területi képviselőjét. Elkészítjük a kiadandó áruhoz szükséges kísérőokmányokat, kezeljük a beszállításokat.
Árukészletéről nyilvántartást is készítünk, s rendszeres készletjelentést küldünk Önnek.
Igényeitől (és árujától) függően a szolgáltatás gépi és kézi rakodással is kiegészülhet.

  • kommissiózás

Igény esetén a többféle árucikkből álló vevői megrendeléseket előre összekészítjük, így biztosítva partnerei gyors kiszolgálását.

  • kiszállítás

Budapesten és a környező településeken akár ki is szállítjuk áruját vevőinek.

Az egyes szolgáltatáselemek külön-külön rendelhetők meg, azaz Ön csak annyi szolgáltatást vesz igénybe, amennyire szüksége van.
Megkeresésére minden esetben egyedi, az igényelt szolgáltatásokat figyelembe vevő ajánlatot készítünk. Az árkalkulátorban a raktározás alapárairól azonban tájékozódhat.

Ha további részletek érdeklik, olvassa el a gyakran feltett kérdésekre alább összegyűjtött válaszainkat, vagy keresse kollégáinkat, és kérjen igényeinek megfelelően kialakított egyedi ajánlatot!